Despre Reprograph

Suntem o editura de carte didactica (scolara, prescolara si universitara) si publicam reviste de matematica periodice, teste de matematica, publicatii de psihologie si psihopedagogie. In fiecare an pregatim, impreuna cu colaboratorii nostri, subiecte pentru evaluarea nationala, bacalaureat, olimpiade. De curand am inceput sa construim cateva produse educationale noi online (Pagini Scolare). Aceasta este povestea noastra pe scurt si te invitam sa vizitezi in continuare site-ul nostru pentru mai multe detalii despre ce facem.

Cele mai importante publicatii educationale dedicate invatamantului prescolar, publicatii care se adreseaza direct cadrelor didactice implicate in educarea prescolarilor - acreditate MEC -, sunt Psihopedagogia Copilului , Proecologia Mileniului III, Invatamant prescolar in mileniul III .

Pentru invatamantul scolar, cele mai semnificative publicatii educationale pe care le publicam sunt revista de matematica Alpha, culegerea de matematica “Probleme alese de Matematica”, culegerea de matematica Minimath, revista de matematica Sfera. In fiecare an, in functie de programele scolare, lansam publicatii specializate pentru examenele din anul respectiv sau pentru olimpiade locale sau nationale. Pe langa aceste publicatii didactice proprii, avem disponibile alte titluri care acopera materii precum Limba Romana, Matematica, Limbi Straine, Fizica, Chimie etc .

Am obtionut acreditarea CNCSIS pentru editarea si publicarea de carti si reviste pentru invatamant superior.

Ca si editura de carte scolara, ne propunem ca prin publicatiile scolare noastre sa ajutam cadrele didactice, elevii si studentii, din toate zonele Romaniei, cu materiale didactice scrise de colective de redactie si autori cu o vasta experienta.

 

Termeni si conditii

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea Reprograph si nu pot fi preluate fara acord scris. 
Copyright © Reprograph 2010. Toate drepturile rezervate.

Ne puteti gasi si pe retele sociale