Cum iti publici propria carte si cum publici in revistele noastre


Pasul 1
Scrie-ti manuscrisul; l-ai scris deja in Microsoft Word, atunci ne-ai usurat munca si putem trece la urmatorii pasii mult mai repede (editare, aranjare, design coperte, tiparire sau formatare pentru carte electronica). Daca manuscrisul exista pe hartie, il vom edita si introduce noi in Word, pentru un tarif suplimentar. Asteptam, apoi, sa ne contactezi pentru 

Pasul 2
Vom stabili impreuna designul cartii, pretul si numarul de exemplare pe care le vom publica initial precum si daca vom publica cartea in format electronic. Rabatul pe care il vom acorda va depinde de numarul de carti comandate, variind de la 10% pana la 40% pentru comenzi foarte mari. 

Pasul 3
Poti incepe sa iti promovezi si sa iti vinzi cartea! Transportul cartilor se va face prin intermediul Postei Romane, pentru comenzi obisnuite si va dura aproximativ 7 zile. Pentru comenzi urgente, putem trimite cartile si prin servicii de curierat rapid. Plata se va face prin ramburs sau prin virament bancar.

Reprograph iti ofera ocazia sa publici in revistele si cartile sale – Revista de matematica Alphacolectia Minimath, revista Sfera, pentru profesorii de matematica, Psihopedagogia Copilului , Invatamantul prescolar in mileniul III pentru educatori, JAES sau JARF pentru invatamantul economic, si multe alte reviste si publicatii. 

Hai sa discutam despre cartea ta. Completeaza formularul de mai jos 

Publicare carte

Obligatoriu *

 
Forma emailului introdus este incorecta

 

 

 
 Alb/Negru   Color 

 

 
 
 


 

Termeni si conditii

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea Reprograph si nu pot fi preluate fara acord scris. 
Copyright © Reprograph 2010. Toate drepturile rezervate.

Ne puteti gasi si pe retele sociale