Matematica

Probleme Alese de Matematica

 
Culegere care urmeaza in detaliu programa scolara. 
Culegerea se adreseaza elevilor din clasele I-VIII, fiindu-le utila atât în pregtirea în clasa cât si pentru pregatirea concursurilor de matematica. . Lucrarea cuprinde exercitii si probleme atât la algebra cât si la geometrie care se refera la materia parcursa în ambele semestre. Toate exercitiile si problemele sunt repartizate pe lectii, conform programei de matematica. 

Pentru fiecare lectie exercitiile si problemele sunt prezentate gradat începând cu exercitii si probleme simple si continuand cu probleme cu grad sporit de dificultate. La sfârsitul cartii se gaseste un capitol care cuprinde teste grila pentru pregatirea elevilor pentru concursurile de matematica. 

Te rugam sa rasfoiesti cateva pagini dinculegere si contacteaza-ne daca vrei sa o comanzi sau daca vrei sa colaborezi la numerele urmatoare ale acestei culegeri.

Rasfoieste Cartea

  Pret: 15 RON/volum

 
Comanda cartea

Specifica mai jos datele tale precum si cate volume vrei sa comanzi; vom reveni in maxim 24 de ore cu un email catre tine.
Contact

Obligatoriu *

Te rugam sa introduci numele si prenumele

 
Te rugam sa introduci emailul corect. Incearca ceva de genul nume@yahoo.com

 
Completeaza acest camp, altfel nu vom sti ce sa iti raspundem.

 
 
  Refresh Captcha  
Campul de securitate completat este gresit. Mai incearca o data.
 
 
 
 

Termeni si conditii

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea Reprograph si nu pot fi preluate fara acord scris. 
Copyright © Reprograph 2010. Toate drepturile rezervate.

Ne puteti gasi si pe retele sociale