Matematica

Olimpiada de Matematica 2011

Olimpiada de Matematica 2011 - culegeri pentru clasele V-VIII
 
Prezenta lucrare este realizată de un colectiv valoros de profesori din ţară, deja cunoscuţi printre propunătorii de probleme la concursurile de matematică, precum şi-n revistele de matematică 

In culegere sunt prezentate soluţiile complete ale problemelor cu explicaţii şi justificări (nu numai rezultatele intermediare sau rezultatele finale). De asemenea unde a fost posibil s-au dat două soluţii la multe probleme de algebră şi geometrie.

În plus culegerea se adresează în mod special participanţilor la concursurile şi olimpiadele de matematică. Este firesc ca orice participant la olimpiadele de matematică să cunoască soluţiile problemelor date cu ani în urmă. În cazul de faţă succesul la olimpiadă este asigurat dacă reuşiţi să parcurgeţi şi culegerea ,,Matematică. Olimpiade şcolare cu rezolvări complete – toate judeţele din 2010” clasa a VIII-a (editura Carminis). 

Culegerea propune cate un volum pentru fiecare clasa din ciclul gimnazial:  clasa a V-a, clasa a VI-a, clasa a VII-a si clasa a VIII-a.

Te rugam sa rasfoiesti cateva pagini din aceasta editie si contacteaza-ne daca vrei sa o comanzi sau daca vrei sa publici o lucrare similara. 

 
  Pret: 15 RON/volum
 

 

Specifica mai jos datele tale precum si cate volume vrei sa comanzi; vom reveni in maxim 24 de ore cu un email catre tine.
Contact

Obligatoriu *

Te rugam sa introduci numele si prenumele

 
Te rugam sa introduci emailul corect. Incearca ceva de genul nume@yahoo.com

 
Completeaza acest camp, altfel nu vom sti ce sa iti raspundem.

 
 
  Refresh Captcha  
Campul de securitate completat este gresit. Mai incearca o data.
 
 
 
 

Termeni si conditii

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea Reprograph si nu pot fi preluate fara acord scris. 
Copyright © Reprograph 2010. Toate drepturile rezervate.

Ne puteti gasi si pe retele sociale